Wat wij maken

Kok Houtbouw producten

Kok Houtbouw biedt diverse producten aan. We maken onder andere tuinhuizen, buitenkamers, poolhouses, tiny houses en tiny offices.

Tuinhuis

Kok Houtbouw kan u onder andere voorzien van een prachtige tuinhuis voor in uw tuin. U kunt bij ons terecht voor tuinhuizen, blokhutten en tuinschuren met overkapping. Deze maken wij volledig op maat, zodat u optimaal kunt profiteren van uw tuinhuis!

Buitenverblijf-tuinhuis-hoek

Tuinkamer

Ook voor een luxe tuinkamer kunt u bij ons terecht. Na het bepalen van uw wensen kunnen wij uw tuinkamer op maat laten maken door ons specialistische team. We komen daarom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken, zodat we uw gedroomde tuinkamer waar kunnen maken!

Poolhouse

Heeft u als woningeigenaar een zwembad in uw tuin? Dan is een poolhouse perfect om in uw tuin te plaatsen. Met een poolhouse van Kok Houtbouw kunt u uzelf terugtrekken in het op maat gemaakte huisje.

Tiny House

Klein en voorzienend wonen met een tiny house van Kok Houtbouw. Een tiny house biedt u de mogelijkheid om een extra leefruimte te creëren in uw tuin!

Buitenverblijf-donkerhout

Tiny Office

Een tiny office wordt gebruikt als kantoorruimte in de tuin. Door een extra ruimte te creëren als kantoorruimte, kunt u ongestoord werken in een prachtig huisje. U kunt deze tiny house volledig naar eigen wens inrichten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact!

Wilt u uw buitenverblijf van uw dromen werkelijkheid laten worden? We komen graag met u in contact voor een adviesgesprek dat volledig op maat is!